Moda Haberleri

2024 MTV Ödülleri Gecesi Kıyafetleri ile Konuşulanlar Listesi Sizlerle!

Her sene düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri yeni sahiplerini 2024 yılında da buldu. Geceye ödüller kadar giyilen kıyafetler damga vurdu. İşte detaylar…

MTV Video Müzik Ödülleri, kısaca MTV VMA’s gece dün gerçekleşti. Halıda birbirinden şık şarkıcılar, starlar yer aldı. New York’ta düzenlenen gece YBS Arena’da heyecan dolu anlar yaşattı.

Görkemli müzik ödülleri geçesinde yılın Rock efsaneleri, en iyi klibi, en  iyi sanatçısı ve müzik ikonları belirlendi.

Geceye Damga Vuran Performanslar

Bu değerli akşam sadece kıyafetleri ve ödülleriyle değil aynı zamanda müzik performanslarıyla da dikkat çekti. Billie Eillish ve Doja Cat müzik performanslarıyla gelenleri eğlendirdi.

Benson Boone, Teddy Swims ve Chappel Roan gibi isimler de 11 Eylül gecesi düzenlenen etkinlikte sahnede yer aldı.

MTV VMA’s Taylor Swift Rekoruyla Konuşuldu!

Geçmişten günümüze düzenlenen bu ödül yarışmasında Taylor Swift ödül alanlar arasında bulunuyordu. Fakat onu farklı kılan bu gecede ödül alması değildi.

Yıllardır devam eden ödül yarışmasında en çok ödül toplayan kadın unvanı Taylor Swift’e verildi! Kendisinin bu alanda saymakta zorlanacağımız kadar ödülü bulunuyor.

Elbette kıyafeti ve güzelliğiyle de geceye damgasını vurdu.

Ünlüler Kendi Arasında Şıklık Yarışmasına Girdi

Sadece müzik ve yetenek değil, gecede şıklık da ön plandaydı. Her ünlü isim kendisine yakıştırdığı özel kıyafetler ile gecede yer alıyordu.

Biten etkinlik sonrası modacılar tarafından eleştirilenler de oldu, fanları tarafından çok beğenilenler de vardı. Dikkat çeken birkaç isim şu şekilde:

Paris Hilton ve Nicky Rothschild

2024-mtv-odulleri-gecesi-kiyafetleri (1)

Birbirine benzerlikleri ile dikkat çeken bu ikili halıda yan yana poz verdi. Paris Hilton parlak ve etek kısmında yırtıkların yer aldığı gümüş bir elbise tercih etti. Nicky ise sarışınlığını ön plana çıkaran kıpkırmızı elbisesiyle yer aldı.

Tyla

2024-mtv-odulleri-gecesi-kiyafetleri (1)

Gecenin en genç isimlerinden olan Tyla şüphesiz en konuşulan kıyafetlerden birisini seçti. 22 yaşındaki Güney Afrikalı, sarı iplerden oluşan bir elbisesiyle halıda poz verdi. Pembe ucu açık topukluları da dikkatten kaçmadı.

Taylor Swift

2024-mtv-odulleri-gecesi-kiyafetleri (1)

En çok konuşulan isimlerden birisi olan Taylor Swift ise biraz lise yıllarına dönmüş görünüyor! Dikkat çeken göğüs dekoltesine mini bir etek kısmıyla eşlik eden kıyafet giydi. Siyahın ağırlıklı olduğu elbisenin detaylarında sarı ekoseler bulunuyordu. Boyun detayı ve kollarındaki deri motorcu eldiveni ise eleştirildi.

Tate McRae

2024-mtv-odulleri-gecesi-kiyafetleri (1)

Spor giyimiyle sahnede yer alan ünlü isim halı üzerinde tamamı dantel ve transparan olan bir elbise giydi. Siyah dantel işlemelerinin altında iç çamaşırı yer alıyordu.

Katy Perry

2024-mtv-odulleri-gecesi-kiyafetleri (1)

En farklı ve dikkat çeken elbiselerden birisi şahsına münhasır Katy Perry’den geldi. Göğüs ve etek kısmı ayrı olan iki parçalı kıyafetinde ‘yıpranmış’ bir görünüm yakaladı. Saçları ıslak olan Katy aşırıya kaçmayan makyajıyla beğenildi. Yanında eşi Orlando Bloom yer aldı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu