Magazin

Torreira Sevgilisi Kim? Galatasaraylı Lucas Torreira Kiminle Sevgili?

Lucas Torreira sevgilisi internette en sık aranılanlar arasında yer alıyor. Futbolseverler tarafından takip edilen başarılı oyuncu kariyerine Galatasaray futbol takımında devam ediyor. Yakışıklı futbolcunun yaşı, doğum tarihi, kadar kiminle birlikte olduğu da hayranları tarafından merak ediliyor. Kendisi çok yakından tanıdığımız bir isim aslında. Bu aralar Kerem Bürsin ile Mavi Mağara projesi için kameralar karşısına geçen Devrim Özkan ünlü futbolcu ile doludizgin bir aşk yaşıyor. İşte ayrıntılar.

Torreira Sevgilisi Kim?

torreira-sevgilisi

Torreira sevgilisi hepimizin farklı projeler ile ismini duyduğumuz güzel oyuncu Devrim Özkan’dır. Bu sıralar adını Mavi Mağara isimli proje ile duyuran başarılı oyuncu bugüne kadar farklı birçok yapımda rol almıştır. Peki Devrim Özkan kimdir, kaç yaşındadır?

1 – Devrim Özkan Kimdir? Torreira Sevgilisi ile Nasıl Tanıştı?

Ünlü futbolcu ile Galatasaray Karagümrükspor maçı sonrası bir mekanda eğlenen Devrim Özkan’ın görüntüleri soysal medyada büyük ilgi uyandırdı. İkili daha öncesinde birbiriyle takipleşmeye de başlamıştı. Çok geçmeden birlikteliklerini duyurdular ve Torreira sevgilisi için gönderdiği çiçeği sosyal medya hesabında yayınladı. Çiçeğin üzerinde onu sevdiğini ve çok beğendiğini belirten bir notta yer alıyordu. Bundan sonra Devrim Özkan sevgilisini izlemek için birçok Galatasaray maçına taraftar olarak katıldı.

torreira-sevgilisi
Torreira Sevgilisi

Devrim Özkan bugüne kadar birçok farklı yapımda rol aldı. Bunları şöyle sıralayabiliriz.

  • Rüya (İpek Giray)
  • Vatanım Sensin(Havva)
  • Vuslat (Feride Çağlar)
  • Ramo (Nehir Hanlı)
  • Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Songül Acarerk Payaslı)
  • Ne Gemiler Yaktım (Fidan Hersekli)

Bunların yanı sıra internet yapımlarını ise tablodan inceleyebilirsiniz.

Yapım Rol
Ex Aşkım Selin
Mevlana Celaleddin Rumi Efsun Hatun
Mavi Mağara Alara

2 – Devrim Özkan Kaç Yaşındadır?

torreira-sevgilisi

Torreira sevgilisi ile ilgili bilgi edinmek isteyenler ikilinin arasındaki yaş durumunu da öğrenmek istiyor.  Konu ile ilgili olarak Devrim Özkan 2 Eylül 1988 tarihinde doğmuştur. Yani 26 yaşındadır. Güzel oyuncu çocukluk ve gençlik yıllarını Bodrum-Milas’ta geçirmiştir. Farklı projeler ile kitleler tarafından tanınan oyuncu 48. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmiştir.

3 – Eğitim Hayatı ve Kariyeri

Muğla’da doğup büyüyen güzel oyuncu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim görüyorken İstanbul’a taşınmıştır. Burada ilk deneyimi olan Rüya dizisinde İpek Giray rolüyle televizyon dünyasına adım atarak oyunculuğa başlamıştır. Torreira sevgilisi için gönderdiği çiçekte kendisinin oyunculuğunu öven sözlere de yer vermiştir. Sinema ve televizyon yapımlarının yanı sıra tiyatro ile de ilgilenen başarılı oyuncu Wozyeck Açısı isimli tiyatroda da yer almıştır. Tanınırlılığını ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde oynadığı Songül Acarerk Payaslı rolü ile yakalamıştır. Devrim Özkan’ın polis memuru olarak yer aldığı dizide partneri ise Ertan Saban olmuştur.

4 – Ertan Saban Kimdir?

Türk asıllı Makedon oyuncudur. 4 Aralık 1977’de Üsküp’te doğan ünlü oyuncu birçok projede yer almıştır. Özelikle Torreira sevgilisi Devrim Özkan ile birlikte rol aldığı sadi payaslı karakteri ile son dönemlerde adından söz ettirmiştir. Bunun yanı sıra Elveda Rumeli, Sakarya Fırat gibi ses getiren yapımlarda da rol almıştır. Ayrıca internet yapımları ve sinema alanlarında da farklı rollerde karşımıza çıkan ünlü oyuncu 4. Kaunos Altın Aslan Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü almıştır.

Sık Sorulan Sorular

Torreira sevgilisi internette sıkça aranılan konular arasında yer almaktadır. Konu ile ilgili olarak en sık sorulan sorulara ve cevaplarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1-Torreira Sevgilisinden Ayrıldı mı?

Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile Devrim Özkan’ın aşkı gündemden düşmüyor. Çift, 8 ay süren ayrılığın ardından barışma kararı aldı. Özkan, sevgilisi Torreira’nın sırtına çıkarak havuzda poz verdi ve Instagram hesabından bu anı paylaştı.

2 – Torreira Hangi Ülkenin Vatandaşı?

Lucas Sebastián Torreira Di Pascua (d. 11 Şubat 1996, Fray Bentos) Uruguaylı millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giymektedir.

3 – Torreira ile Devrim Özkan Evleniyor mu?

Çiftin düğün hazırlıklarına başladığı haberleri yayılmaya başladı. Galatasaray’da takımın en etkili isimlerinden Lucas Torreira, oyuncu sevgilisi Devrim Özkan’la hayatını birleştiriyor. Farklı yayın organlarında yer alan haberlere göre, Torreira ile Devrim Özkan düğün hazırlığına başlamış durumdalar.

4 – Devrim Özkan’ın Boyu Kaçtır?

Devrim Özkan 1,73 boyundadır.

5 – Devrim Özkan Nasıl Ünlü Oldu?

Profesyonel kariyerine 2017 yılında başlayan Devrim Özkan 26 yaşındadır ve Rüya adlı dizide ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiştir. Bu dönemde dizi sektörüne adım atan genç oyuncu, Rüya dizisindeki performansıyla izleyicilerin dikkatini çekmiş ve olumlu eleştiriler almıştır.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu