Bone

Sosyete Bone Modelleri Özel Akşamlarınızda Sizi Şıklaştıracak! (5 Farklı Model)

Sosyete Bone Modelleri İle Şıklığı Yakalayın

Sosyete bone modelleri radarınıza girmeye başladıysa şık olmak için lüks şeylerin peşine düşmüşsünüz demektedir. Tesettürlü hanımların sıklıkla tercih ettiği boneler özel günlere ve şık davetlere damgasını vurmaya devam ediyor.

Birbirinden güzel çeşitleriyle kıyafetlerinizi taçlandıran bu bonelerle hoş görünmemek neredeyse imkânsız. Siz de sosyete bonesi modelleri hakkında araştırıyorsanız ulaşmak istediğiniz tüm bilgileri bu yazı içerisinde bulacaksınız.

Sosyete Bone Modelleri Nelerdir?

Birbirinden farklı sosyete bone modelleri ile şık olmayı hedefliyorsanız bu türün çeşitlerini öğrenmeniz gerektirmektedir. Son dönemlerde kullanımı armaya başlayan ve hayatınızın her alanına dahil olan bu boneleri sadece tesettürlü hanımlar değil farklı bir imaj peşinde olan hanımlar da kullanmaktadır.

Modern bir görünüm kazandıran bu bonelerin modelleri bulunduğunuz dönemde oldukça farklılaşmış durumda. Bu durumun en önemli nedeni bu tür boneleri kullanan insanların sayısının hızla artmasıdır. Peki çeşitleri nelerdir?

  • Abiye Sosyete Bone Modelleri
  • Fiyonklu Bone
  • Üç Bantlı Bone
  • Dubai Bone Modeli

Abiye Sosyete Bone Modelleri

Bu bone modelleri tasarımından kaynaklı oldukça şık bir görünüm vermektedir. Çoğunlukla taşlar kullanılarak süslenen abiye sosyete bone modelleri kullanılan kumaşla da fark yaratmaktadır. Bu tür bonelerde ipek ve saten kumaşlar tercih edilmektedir.

Abiye kıyafetlerin üzerinde fark oluşturmanızı sağlayacak boneleri ister kısa saç ile isterseniz uzun saçla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Son dönemlerde bu tür bonelerde fark oluşturacak tasarımlar ortaya atılarak tüllü çeşitleri dahi yapılmaya başlandı. Şıklığı yakalamak için yapmanız gereken birbirinden güzel abiye modeller arasından kıyafetinize en uygun olanını seçmek.

sosyete-bone-modelleri

Günlük Kullanıma Uygun Sosyete Bone Modelleri

Günlük kullanım için oldukça konforlu olan bu boneler rahat hissedebilmeniz için tasarlanmaktadır. Genellikle bu tür boneler pamuklu, penye veya ipek kumaş kullanılarak yapılmaktadır. Bu sayede terlemenin önüne geçilerek havadar bir alan oluşturmak hedeflenmektedir.

Günlük kullanıma uygun boneler ile rahatlığı çabasız şekilde yakalamanız sağlanmaktadır. Al tak ve çık mantığı ile tasarlanan günlük boneler şıklığı günlük hayatta bile sitiline yansıtmak isteyen hanımların tercihi olmaktadır.

sosyete-bone-modelleri

Fiyonklu Sosyete Bone Modelleri

Fiyonk detaylı sosyete bone modelleri kullanım alanına göre günlük hayata ve abiye kıyafetlere uydurulabilmektedir. Hoş ve genç bir hava vererek tasarlanan bu boneler fiyonkları sayesinde sitilinize samimiyet katmayı hedeflemektedir.

Likralı olarak tasarlanan fiyonklu boneler her türlü kafa yapısına ve saç miktarına rahatlıkla ayak uydurabilmektedir. Bu yapısı sayesinde sıkmaya bağlı baş ağrısı sorunlarına karşı size yardımcı olacaktır. Fiyonklu modelleri kullanılan kumaşa göre ister sporda ister alışverişte isterse şık davetlerde dahi kullanabilirsiniz.

sosyete-bone-modelleri

Üç Bantlı Sosyete Bone Modelleri

Son dönemlerin en popüler modelleri arasında yer alan üç bantlı sosyete bone modelleri oldukça havalı bir görünüme sahiptirler. Hazır olarak satılan bu boneler ile sitilinize güzel bir dokunuş yapabilmeniz amaçlanmaktadır.

Dört mevsim kullanıma uygun olarak satılan bantlı boneler çeşitli renklerde sade tasarımla karşınıza çıkmaktadır. Kayma yapmayan bu modelleri de tıpkı fiyonklu boneler gibi her türlü ortama ayak uydurarak kombinleyip kullanabilirsiniz. Tesettür bone modelleri arasında bantlı olanlar özellikle havalı görünümü çabalamadan rahatlıkla oluşturmak isteyen hanımlar tarafından tercih edilmektedir.

sosyete-bone-modelleri

Dubai Bone Modeli

Dubai bone modelleri bu tür modeller arasında en farklı tasarıma sahip olanlardan biridir. Fakat bu tasarım onun tercih edilmesinde ki en büyük etkendir. Onu diğerlerinden farklı kılan özelliği tepe kısmında bulunan küçük topuz motifidir. Bu motif görünümünüze hem etnik hem de modern bir hava katmaktadır.

Günlük kullanıma da uygun olan Dubai modeller genellikle abiye kıyafetlerle ya da şık ortamlarda kullanılmaktadır. Dört mevsime uygun olarak tasarlanan yapısıyla görünümünün aksine rahat bir ortam sunmaktadır. Özellikle yaz aylarında turistlik mekanlarda veya sahil kıyılarında bu tür sosyete bone modelleri ile şıklığı yakalayan hanımları görme sıklığınız oldukça artmaktadır.

sosyete-bone-modelleri

Sosyete Bone Modelleri İle Kombin Önerileri

Hanımların en zorlandığı konulardan biri kullandıkları bonelere uygun kıyafet seçimi yapıp yapamadıklarına tam anlamıyla emin olamamalıdır. Eğer sizler de sosyete bone modelleri arasında bazılarını gözüne kestirdiyseniz ve kullanmaya karar verdiyseniz bazı noktaları bilmeniz gerekebilir.

Bir kombini tamamlayan en önemli ayrıntı kullanılan aksesuarlardır. Boneler de sizler için hem aksesuar hem de dış örtü görevi görebilmektedir. Ayrıntıları kaçırdığınız takdirde şıklıktan uzaklaşarak yorucu görünümler kazanabilirsiniz. O halde şık olmak için bazı kurtarıcı kombin önerileri aşağıdaki tabloda sizler için hazır;

Bone Modelleri Kombin Tavsiyesi
Abiye Bone Abiye kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak abiye sosyete bone modelleri genellikle tek renk olarak tercih etmeniz önerilmektedir. Desensiz bir model tercih ettiğinizde hareketli ve şık elbiseler kullanabilirsiniz. Sandviç tekniği mantığı ile bonenizin rengi ile ayakkabınızın rengini uydurabilir bu sayede görünümünüze fark katabilirsiniz. Ayrıca bu tür bonelerde küpe kullanmanız oldukça doğru olacaktır. Pırlanta bir küpe şıklığınıza şıklık katabilir.
Günlük Bone Günlük bonelerin en temel amacı rahat olmaktır. Bu tür boneleri desenli veya desensiz kullanabilirsiniz. Desenli bonelerde daha hareketsiz kıyafetler giymeniz önerilmektedir. Düz bir tunik veya gömlekle beraber kot bir pantolon kullanabilirsiniz. Desensiz günlük bone kullanmak istediğinizde fırfır detaylı gömlekler veya çizgili- ekoseli tunikler kombininizi taçlandıracaktır. Sandalet veya spor ayakkabı bu kombinlere eşlik edebilir.
Fiyonklu Bone Fiyonklu bonelerin vazgeçilmez aksesuarı güneş gözlükleridir. Özellikle bahar aylarının gelmesiyle beraber mevsime uyumlu halde kullanılan fiyonklu sosyete bone modelleri genellikle tek renk üretilmektedir. Bu boneleri kimonolarla veya kısa tuniklerle beraber kullanmanız doğru olacaktır. Ayrıca kış aylarında kullanılmak istendiğinde bu tür bonelere uzun boğazlı kazaklar da çok yakışmaktadır. Spor ayakkabı ile tamamladıktan sonra kombine saat eklemeniz sizi bambaşka bir seviyeye taşıyabilir.
Üç Bantlı Bone Üç bantlı boneler görünüm itibariyle havalı bir tarz oluşturmayı amaçlamaktadır. Bu bonelere kış aylarında boğazlı kazaklar yaz aylarında ise salaş tunikler çok yakışmaktadır. Üzerinize deri ceket veya kot ceket almanız size farklı bir hava katacaktır. Saten tunikleri de rahatlıkla kaldırabilecek bu türü abiye kıyafetlerinizde de kolaylıkla kullanabilirsiniz.
Dubai Model Bone Yaz aylarının vazgeçilmezi Dubai sosyete bone modelleri desensiz üretilmektedir. Bu tür boneleri sahil kenarlarında sıklıkla görebileceğiniz belirtildi. Siz de çiçekli elbise hasır çanta ve sandaletle bu boneleri kombinleyebilirsiniz. Öte yandan yazlık havalı bir kimonoya da sosyete boneler rahatlıkla eşlik edebilir.

 

2024 Sosyete Bone Modelleri Fiyat Aralıkları

Kullanım alanı itibariyle iç bonelere kıyasla fiyat farkı oluşturan sosyete bone modelleri kullanılan kumaşa veya markaya göre fiyat değişkenliği gösterebilmektedir. İpek kumaştan veya saten kumaştan üretilenler çok daha farklı fiyatlara satılmaktadır. Bu tür kumaşlara nazaran likralı modeller çok daha uygun sayılabilir. İşte bazı modeller ve fiyat aralıkları;

  • Likralı günlük kullanıma uygun fırfırlı boneler 150-300 lira.
  • Dubai model likralı boneler 170-300 lira.
  • Üç bantlı boneler 300-400 lira.
  • Abiye sosyete boneler 300-500 lira.

Fiyatlar 2024 yılına ait olup kumaş, kullanılan malzeme, dikiş modeli gibi çeşitli etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Sosyete Bone Modelleri Hakkında Sık Sorulan Sorular

Hanımların şıklığı ve güzelliği söz konusu olduğunda her konu hakkında fikir sahibi olmak istemeleri oldukça normal karşılanabilir. Özellikle şıklığı modern bir görünümle elde etmek isteyenler sosyete bone modelleri konusunu detaylı şekilde araştırarak sorular sorabilir. İşte sıklıkla sorulan sorulardan bazıları;

1- Penye Bone Kayar mı?

Penye boneler penye eşarplar gibidir. Kumaşından kaynaklı saçı tutar ve kayma yapmaz. Gün boyu rahatlığınızı sağlar. Öte yandan bu tür boneler hava alan kumaşları sayesinde dört mevsim rahatlıkla kullanılabilmektedir.

2- Bone Seçimi Nasıl Yapılır?

Bone seçimi yaparken kullanım alanı dikkate alınmalıdır. Kullanacağınız mekanı kaldırabilecek özelliklere sahip boneleri tercih etmelisiniz. Öte yandan kumaşına önem vermeniz atlamamanız gereken bir noktadır. Tok duran, hava alan, kaymayan ve sıkmayan modelleri tercih ederek rahat bir kullanım keyfi yaşayabilirsiniz.

3- Bone Nasıl Takılır?

Sosyete bone modelleri bir iç bone kullanılarak takıldığı takdirde daha düzgün bir görünüm oluşturabilir. Fakat iç bone kullanmak istemeyenler saçlarını topuk yaptıktan sonra bu tür boneleri direkt olarak takabilir. Dikkat etmeniz gereken nokta bonenin saçı tutup tutmadığıdır.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu