Eşarp

Vissona Eşarp ile Şıklığınızı Bir Adım Öteye Taşıyın! 3 Farklı Model

Vissona eşarp şık aksusar çeşitleri arasında yer alır. Kadınlar günlük hayatta farklı kombinler tasarlar ve bu kombinlerde sıklıkla aksesuar tercih eder. Benzersiz Vissona eşarp modelleri  farklı tasarımlarda üretilir.  Böylece marka kendine has bir tarz yaratmış olmanın hazzıyla hizmete devam etmektedir.

 Vissona Eşarp Seçenekleri ve Özellikleri

vissona-esarp
Vissona Eşarp

Vissona eşarp kalitesi ve tasarımlarıyla müşterileri tarafından sıklıkla tercih edilen bir marka konumundadır. Bu markanın ürünleri incelendiğinde şu özellikleri ön plana çıkar.

  • Kayma yapmayan kumaşlar tercih edilmiştir.
  • Kaliteli ve uzun ömürlü ürünlerdir.
  • Cilde zarar vermeyen dokuda üretilir.
  • Leke tutmayan kumaş seçenekleriyle üretim yapılır.
  • Farklı renk ve model seçenekleri mevcuttur.
  • Renk seçeneği sayesinde kıyafetlerinize uyumlu birçok model bulabilirsiniz.

Eşarp kullanan kadınlar için özellikle kayma yapmaması büyük bir avantajdır. Bu sayede sürekli olarak bir düzeltme ihtiyacı duymazsınız. Ayrıca üretimde kaliteli kumaşların kullanılması uzun ömürlü kullanım sağlayarak ekonomik açıdan sizi korur. Bunun yanı sıra kumaşların cilde zarar vermemesi nedeniyle de gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Ilık su ile kolayca temizlenebilen ürünler nemli haldeyken ters tarafından ütülenmelidir.

1 – Vissona Eşarp Modelleri Düz Renk

vissona-esarp

Vissona eşarp birçok renk seçeneğine sahip bir markadır. Bu renkler arasında düz renkler de gerek spor gerek klasik giyimde sıklıkla tercih edilenler arasında yer alır. Siyah, yeşil gibi tek renk ve herhangi bir desen içermeyen eşarplar giyilen kıyafetin motiflerinin öne çıkmasını sağlar. Ayrıca renk seçimi noktasında kararsız kalırsanız yine kıyafetin motiflerinden ya da kuşak veya kemer gibi ayrıntıların renklerinden faydalanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra hemen hemen her kıyafete uyabilecek düz renkli desensiz eşarplar dolabınız için kurtarıcı parçalar olabilir. Bu durumda tercihinizi siyah, gri, nude ve kahverengi tonlarından  yana kullanabilirsiniz. Bu modeller genel olarak gösterişli kenar dikişlerine sahip bir şekilde üretilir. Burada amaç ürünlerin kaliteli görünmesini sağlamaktır. Düz modellerde polyester kumaş ile üretim yapılır.

2 – Renkli Desenli Modeller

vissona-esarp

Vissona eşarp bünyesinde şık desenlere sahip seçenekler de mevcuttur. Sıklıkla tercih edilen modelleri ise tabloda gösterildiği gibidir.

Sık Tercih Edilen Desenler Kombin Önerisi
Zebra Desen Siyah, beyaz, krem ve bej renklerdeki kıyafetlerle ile kombinlenebilir.
Leopar Desen Kırmızı, mavi, siyah, beyaz gibi renklerle olduğu kadar kahverengi tonlarla da kombinlenebilir.
Çizgili Desen Bu tarz ürünler daha çok tek renk kıyafetlerle kombinlenir. Bunun yanı sıra sportif kıyafetlerle de uygun olacaktır.
Çiçekli Desen Çiçekli desenler farklı renk kombinasyonları içerdiği için sade tasarımlı kıyafetler için uygun olacaktır. Bunun yanı sıra mevsime göre de çiçekli desen tercihi yapabilirsiniz.
Etnik Desen Bu tarz kombinlerde daha çok açık renkli kıyafetler tercih etmelisiniz.

 

3 – Vissona Twill Eşarp

vissona-esarp

Birçok model ile müşterilerine farklı seçenekler sunan marka twill eşarp üretimi de yapmaktadır. Twill bir kumaş türüdür ve sadece ipekten elde edilir.  Kullanım kolaylığı ve uzun ömürlü bir ham madde olmasından dolayı ipek eşarp müşteriler tarafından tercih edilen bu ürün farklı renk seçenekleriyle sunulur. Eşarplar genel olarak incelendiğinde sadece saçı örtmek amacıyla değil bir tür fular gibi de kullanılabilen ürünlerdir. Bunun yanı sıra çanta gibi aksesuarlara da bağlanarak hoş bir kombin oluşturulabilir.

Bu modellerde genel olarak orta kısım desenli kenar kısımlar düz olacak şekilde tasarım yapılır.Twill eşarp modellerine markanın sitesinden ulaşabileceğiniz gibi Trendyol Vissona eşarp araması ile de ulaşabilirsiniz. Burada markaya yapılan yorumları incelemek de size ürünler hakkında fikir verecektir.

Sık Sorulan Sorular

Vissona eşarp ile ilgili sorulara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1 – Vissona Eşarp Yeni Sezon Modelleri Nasıldır?

Yeni sezonda da şık ve spor modeller ile Vissona kalitesini sergilemeye devam etmektedir. Site üzerinden ziyaret ederek modelleri inceleyebilirsiniz.

2 – Vissona Eşarp Fiyatları Nasıldır?

Bu ürünlerin fiyatları modele ve ürünün boyutuna göre değişiklik gösterebilir. Bunun yanı sıra zaman zaman markada indirimler olabilmektedir. Ayrıca site üzerinden outlet sekmesinden de Vissona eşarp en ucuz şeklinde arama yaparak  indirimli ürünlerden yararlanabilirsiniz.

3 – Vissona Defolu Eşarp Satışı Yapıyor mu?

Üretim esnasında defolu ürün olma olasılığı yüksektir. Ancak bu durum markanın satışlarına yansımamaktadır. Outlet satışı defolu ürün gibi düşünmek yanılgıya sebep olur.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu