Moda Haberleri

Doya Doya Moda Banu Kimdir, Nereli?

Doya Doya Moda Banu Teker Kaç Yaşında?

Doya Doya Moda Banu Teker, yarışmada dikkat çeken yarışmacılar arasında yerini çoktan aldı! Güzelliğiyle dikkat çeken yarışmacı kimdir? Doya Doya Moda programı takip edenlerin bildiği üzere moda üzerine oluşturulmuş bir yarışmadır. Yarışma haftaiçi her gün saat 16.00’da TV8’de yayınlanmaktadır. Programda değişik yarışmacılar bulunmakla birlikte Banu Teker dikkat çeken yarışmacılardan birisi oldu.

Doya Doya Moda Banu Teker Kimdir?

Banu Teker, 4 Haziran 2000 yılında Almanya, Berlin’de dünyaya gelmiştir. 23 yaşında olan güzel yarışmacı aynı zamanda modayla alakasını üniversite eğitiminde devam ettirmektedir. Marmara Üniversitesi’nde Tekstil Tasarımı bölümünde okuyarak sürekli olarak modayla olan ilgisini sürdürmekte profesyonel anlamda geliştirmektedir.

Ekranlarda ilk defa görülmeyen ve adı duyulmayan yarışmacı daha önce de televizyonda yer almıştı. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bilgisini sergilemiştir. Bunun dışında Çarkıfelek yarışmasında da eğlenceli bir programda yer alarak elinden geleni ortaya koydu.

doya-doya-moda-banu
Doya Doya Moda Banu Kimdir?

Doya Doya Moda Banu Teker’in Modaya Olan Bakış Açısı!

Moda herkes için olmazsa olmaz değildir elbet! Fakat Doya Doya Moda Banu, pek de öyle düşünenlerden değil. Keza katıldığı programın moda üzerine olması ya da moda ile alakalı bir alanda eğitim alması bunu gösteriyor. Kendisi de açıklamalarında ‘Moda benim için olmazsa olmaz; hava gibi su gibi. Issız bir adaya düşsem bile ilgilendiğim uğraştığım tek şey moda olurdu. Onsuz yapamam’ diyor.

İlginizi Çekebilir: 3. Sezonda Doya Doya Moda Serdar Uzuntaş Kimdir?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu